Ei minulla mitään joulukalenteria ole, harmi kyllä. Enkä mä mitään halpaa suklaata haluaisikaan, mut jonkinlainen kalenteri olisi silti mukava. Se siitä. En edes jaksa laskea kuinka monta päivää jouluun on, paniikki kuitenkin tulee. Eletään päivät kerrallaan. Eksyin taas ajatuksistani aivan muualle kuin piti.

Eilen oli itsenäisyyspäivä, ja varmaan kolmas päivä peräkkäin kun satoi. Tein sitä perinteistä suomalaista - makasin sohvalla ja arvostelin linnan juhlien pukeutumista. Siitäkin meni maku, joten aloin miettiä asioita - yllätys!
-->> Ymmärrän, että baarit ovat auki 5.12., ja silloin mäkin olisin kaivannut biletystä. Mutta rajansa kaikella, ei jouluaattona ja muina pyhinä kuulu olla baarit auki. Vaikka kaikki eivät vietäkkään joulua, tai muuta siihen liittyvää, ei se silti mielestäni ole mikään bilepäivä.

Asiasta tiistaihin; luulin jo, että maailmanloppu tulee. Tänään selvisi, että ei se niin vain tulekaan. Ensin pitää nauttia, kärsiä nauttimastaan, ja pitkällä sen jälkeen tulee maailmanloppu. Tapahtuu sitä hyviäkin asioita, mutta useimmiten niiden jälkeen joutuu kärsimään.

Menempä tästä miettimään, ja kärsimään, että saisitte huomenna lisää mietittävää.. ja kärsittävää ;)